Spørsmål og svar

Aldersgrense

Hvor gammel må jeg være for å kjøpe snus på megasnus.no?

-For å kjøpe snus og tobakk i Norge, må du være over 18 år. Det samme gjelder naturligvis når du handler hos oss på megasnus.no. Vi har derfor streng kontroll av aldersgrense, og krever innlogging ved bank-ID eller bruk av personnummer når du handler.

Kjøpsprosess

Hvordan betaler jeg for snusen?

-Av sikkerhetsmessige grunner har vi valgt en betalingsleverandør som de aller fleste kjenner til, og har brukt før. Klarna tilbyr betaling med kort, faktura samt betalingsutsettelse. Trygt og enkelt. Ved faktura får du 14 dager kreditt uten ekstra kostnader, og du kan følge opp via Min Klarna. Har du ytterligere spørsmål rundt betaling kan du kontakte Klarna direkte, og vi anbefaler at du laster ned Klarnas app, hvor du har full kontroll over alle kjøp.

Jeg ønsker å kjøpe et annet antall snusbokser enn nedtrekks-menyen viser, hvordan gjør jeg det?

-Du kan endre antall bokser når du klikker deg videre inn i handlekurven. Vi regner med at de fleste ønsker å spare mest mulig, og derfor handler en rull eller tre.

Må jeg betale tobakksgebyrer, toll eller andre omkostninger ved kjøp?

-Det tilkommer selvfølgelig ingen ekstra gebyrer ved kjøp hos oss. Prisen du ser i kassen er prisen du må betale.

Hvor mye kan jeg kjøpe?

-Du kan kjøpe så mye snus du bare ønsker, men vi har satt en midlertidig sperre på 100 bokser av praktiske årsaker. Ønsker du å kjøpe mer gir du oss bare beskjed på kundeservice@megasnus.no eller via kontakt oss-skjemaet, så ordner vi det.

Frakt

Hvor lang tid tar det før jeg får snusen?

-Normalt vil leveringen skje mellom 1-4 dager etter bestilling, og du kan følge pakken via sporingsnummeret du får på mail. Vi ekstraordinære omstendigheter som vi ikke rår over, kan levering ta noe lenger tid.

Er det mulig å bestille til utlandet?

-Vi sender dessverre kun til adresser i Norge, og ikke til Jan Mayen eller Svalbard av tollmessige grunner.

Pakken har blitt ødelagt under frakt, hva gjør jeg?

-Ikke bra, men dette løser vi. En sjelden gang kan pakken bli skadet i fraktprosessen, og selv om dette er utenfor vårt herredømme, så skal vi selvfølgelig bistå. Kontakt oss på kundservice@megasnus.no, så finner vi ut av det. Ta også bilde av pakken med en gang du oppdager skaden.

Jeg har ikke fått pakken min enda, og det er over 1 uke siden jeg bestilte, hva gjør jeg?

-Kontakt oss på kundeservice@megasnus.no eller via kontakt oss-skjemaet, så skal vi undersøke hva som har skjedd. Vi sender daglig ut snusforsendelser, og gjør vårt ypperste for at du skal få snusen din så raskt som mulig. Dersom det ikke er plass til snusen i postkassen, og heller ikke som pose på døren, vil du motta en sms fra Bring om hvor du kan hente leveransen.

Hvorfor må jeg betale frakt ved kjøp under 399kr?

-De aller fleste som kjøper snus på nettet ønsker å handle inn så de ikke går tom med det første. Vi anbefaler derfor å kjøpe minimum en rull eller to. I tillegg kan fraktprisen fort bli høy ved kjøp av få bokser – og selv om frakten er gratis for deg, så må vi selvfølgelig dekke den.

Pick-up

Jeg ønsker å hente bestillingen min så raskt som mulig, hva gjør jeg?

-Vi jobber med å utvikle et system for automatisk henting, men foreløpig kan du hente snusen på grensen mellom Oslo og Bærum. Etter endt handel der du har valgt «pick-up» som fraktmetode, sender du en mail med kontaktinfo til kundeservice@megasnus eller via kontakt oss-skjemaet, så kontakter vi deg for å avtale tidspunkt og sted. Det er ikke mulig å kjøpe snus direkte på pickup-adressen uten å ha gjennomført kjøpet på megasnus.no.

Alt det andre…

Hvordan oppbevarer jeg snus?

-Snus er ferskvare og skal oppbevares forseglet i kjøleskap (4-8 grader) for å beholde sin fuktighet og smidighet. Det er også mulig å fryse ned snus for lenger holdbarhet, men det anbefales ikke å lagre snusen i fryseren lengre enn et års tid. Du bør tine snusen langsomt i romtemperatur.